väliviiva
väliviiva
 
hidden div for timer function
 
 

Tarvitsetko apua brändin vahvistamiseen, sidosryhmien sitouttamiseen tai myynnin kasvattamiseen? Talenco tarjoaa mieleenpainuvia ideoita ja ratkaisuja markkinoinnin haasteisiin logo-, liikelahja- ja promootiotuotteisiin liittyvissä asioissa.
Esimerkkejä tuotteista:
 

Ajankohtaiset kampanjat
väliviiva
Elevate Scotia untuvatakki
Esimerkkihinta 91.43 €/kpl
Automaattivarjo 23"
Esimerkkihinta 8.17 €/kpl
Powerbank 2200 mAh
Esimerkkihinta 6.85 €/kpl
Puijo pipo
Esimerkkihinta 6.70 €/kpl


Liikelahjat - tuotteet ja palvelut

väliviiva
Liikelahjasivustomme viidestä päätuoteryhmästä löydät runsaasti erityisesti liikelahjoiksi ja yrityslahjoiksi soveltuvia tuotteita. Koskipa tarpeesi sitten pieniä mainoslahjoja tai arvokkaampia yrityslahjoja, autamme mielellämme sopivan ratkaisun löytämiseksi. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, miten itsellesi parhaiten sopii.
Toimistotuotteet logopainatuksella

Toimistoon

Asiakkaita on yhä vaikeampi tavoittaa. Me toimitamme sinulle logopainetut toimisto-tuotteet jotta asiakkaasi muistavat ottaa sinuun yhteyttä. Voit vuokrata mainostilaa asiakkaasi työpöydältä: klassinen mainoslahja tai liikelahja kuten hiirimatto, muki tai viivotin on aina lähellä mainostaen palveluasi.

Lue lisää >
Mainoslahjat logopainatuksella

Mainoslahjat

Kilpailu asiakkaiden huomiosta on kova. Me etsimme sinulle sopivat mainoslahjat ja promotuotteet joilla vahvistat yrityksesi ilmettä, saat huomiota ja kasvatat myyntiäsi.

Lue lisää >
Mainostekstiilit logopainatuksella

Mainostekstiilit

Yhteinen päämäärä edellyttää yhteenkuuluvuutta. Meiltä saat kaikki mainostekstiilit ja yritystekstiilit joiden avulla luot yhteenkuuluvuutta, saat näkyvyyttä ja vahvistat brändiäsi.

Lue lisää >
Kodin tuotteet logopainatuksella

Kotiin & Keittiöön

Koti on ihmisille tärkeä. Me autamme sinua valitsemaan asiakkaiden koteihin sopivat liikelahjat jotka vahvistavat asiakassuhteitasi.

Lue lisää >
Vapaa-ajan tuotteet logopainatuksella

Vapaa-aika

Henkinen ja fyysinen hyvinvointi on tärkeä osa yrityksen menestystä. Tarjoamme yhä laajempaa liikelahja-valikoimaa liikuntaan ja vapaa-aikaan jotta henkilökuntasi jaksaa paremmin.

Lue lisää >

Palaute
väliviiva

"...Palvelua voi ja pitää aina yrittää parantaa, mutta teidän kohdallanne ollaan kyllä jo vallan kiitettävällä tasolla. Homma toimi nopeasti, tarkasti ja vaivattomasti. Kiitos siitä...."

Jari K., helsinki (27.03.2015)

"...Saimme tuotteet nopeasti ja ne vastasivat odotuksiamme. Oikovedoksista sai realistisen kuvan tuotteesta...."

Sari K., kuopio (20.03.2015)

"...Kassien toimitus oli todella nopeaa joten suuri kiitos siitä. Olemme usein "myöhässä" kaikkien tilaustemme kanssa ja siksi nopea toimitusaika on meille todella tärkeää. Muuta en nyt osaa sanoa, pitänee siis asioida teidän kanssa useamminkin ..."

Suvi S., helsinki (18.03.2015)

 

 
Blogipoimintoja
väliviiva

Mainoslahja on äänekäs kampanjamateriaali


Sitä tuntuu jotenkin valpastuvansa näin kun valtakunnalliset vaalit taas lähestyvät. Johtuu kai siitä, että olen viimeisen reilun parinkymmenen vuoden aikana saanut sekä harrastaa että tehdä ihan töitäkin vaalien kanssa. Myös seuraavissa vaaleissa puuhastelen, tosin vain...

Lue lisää >Crossin Peerless, laatua luksusliikelahjoissa


Amerikan vanhin tasokkaiden kirjoitusvälineiden valmistajan, ?The Cross Pen Companyn? , perustivat Richard Cross ja Edward W. Bradbury vuonna 1846 . Aluksi se rajoittui työstämään tyylikkäitä kulta- ja hopeakuorisia puisia kyniä. Alonzo Townsend Cross, A.T....

Lue lisää >Kevytuntuvatakki toimii myös liikelahjana


Ihmiset ovat hyödyntäneet untuvaa vuosisatojen ajan. Ennen muuta sitä on käytetty vuodevaatteissa. Aina 1900-luvulle saakka untuvatakit olivat harvinaisia ja pääasiassa vain erittäin rikkaiden käytössä. Todennäköisesti syy harvinaisuuteen ei kuitenkaan ollut kalleus; eivät...

Lue lisää >
 

Liikealahjaideoita eri käyttötarkoituksiin

väliviiva

Uudet liikelahjat

väliviiva
PUUVILLAKASSI KIERRÄTYS liikelahja logopainatuksellaMikrokuitu -kokouskansio liikelahja logopainatuksellaKeittiöpyyhesetti Kesäilo liikelahja logopainatuksellaTarjoilukulhosetti Lukas liikelahja logopainatuksellaECO Pencil -lyijytäytekynä liikelahja logopainatuksella
PUUVILLAKASSI...
Arvio: 6.71 €/kpl
Mikrokuitu -k...
Arvio: 9.49 €/kpl
Keittiöpyyhes...
Arvio: 15.75 €/kpl
Tarjoilukulho...
Arvio: 27.88 €/kpl
ECO Pencil -l...
Arvio: 1.07 €/kpl

Viimeksi selatut tuotteet
väliviiva
väliviiva