väliviiva
väliviiva
 
hidden div for timer function
 
 

Tarvitsetko apua brändin vahvistamiseen, sidosryhmien sitouttamiseen tai myynnin kasvattamiseen? Talenco tarjoaa mieleenpainuvia ideoita ja ratkaisuja markkinoinnin haasteisiin logo-, liikelahja- ja promootiotuotteisiin liittyvissä asioissa.
Esimerkkejä tuotteista:
 

Ajankohtaiset kampanjat
väliviiva
Exxent kaasupoltin-setti
Esimerkkihinta 37.71 €/kpl
Adventtikalenteri 230x170x12 mm
Esimerkkihinta 4.95 €/kpl
Automaattivarjo 23"
Esimerkkihinta 8.17 €/kpl
Pehmoheijastin
Esimerkkihinta 0.95 €/kpl
Powerbank 1800 mAh
Esimerkkihinta 8.45 €/kpl
Kalenterimagneetti
Esimerkkihinta 1.13 €/kpl
Viivotin
Esimerkkihinta 1.79 €/kpl


Liikelahjat - tuotteet ja palvelut

väliviiva
Liikelahjasivustomme viidestä päätuoteryhmästä löydät runsaasti erityisesti liikelahjoiksi ja yrityslahjoiksi soveltuvia tuotteita. Koskipa tarpeesi sitten pieniä mainoslahjoja tai arvokkaampia yrityslahjoja, autamme mielellämme sopivan ratkaisun löytämiseksi. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, miten itsellesi parhaiten sopii.
Toimistotuotteet painatuksella

Toimistoon

Asiakkaita on yhä vaikeampi tavoittaa. Me toimitamme sinulle logopainetut toimisto-tuotteet jotta asiakkaasi muistavat ottaa sinuun yhteyttä. Voit vuokrata mainostilaa asiakkaasi työpöydältä: klassinen mainoslahja tai liikelahja kuten hiirimatto, muki tai viivotin on aina lähellä mainostaen palveluasi.

Lue lisää >
Mainoslahjat painatuksella

Mainoslahjat

Kilpailu asiakkaiden huomiosta on kova. Me etsimme sinulle sopivat mainoslahjat ja promotuotteet joilla vahvistat yrityksesi ilmettä, saat huomiota ja kasvatat myyntiäsi.

Lue lisää >
Mainostekstiilit painatuksella

Mainostekstiilit

Yhteinen päämäärä edellyttää yhteenkuuluvuutta. Meiltä saat kaikki mainostekstiilit ja yritystekstiilit joiden avulla luot yhteenkuuluvuutta, saat näkyvyyttä ja vahvistat brändiäsi.

Lue lisää >
Kodin tuotteet painatuksella

Kotiin & Keittiöön

Koti on ihmisille tärkeä. Me autamme sinua valitsemaan asiakkaiden koteihin sopivat liikelahjat jotka vahvistavat asiakassuhteitasi.

Lue lisää >
Vapaa-ajan tuotteet painatuksella

Vapaa-aika

Henkinen ja fyysinen hyvinvointi on tärkeä osa yrityksen menestystä. Tarjoamme yhä laajempaa liikelahja-valikoimaa liikuntaan ja vapaa-aikaan jotta henkilökuntasi jaksaa paremmin.

Lue lisää >

Palaute
väliviiva

"...Kiitoksia, pullot tulivat perille ja menevät eteenpäin tänään. Homma hoitui sujuvasti. Eli ihan positiivinen kokemus. ..."

Pekka O., oulu (24.10.2014)

"...Palvelunne on toiminut oikein hyvin, toimitus Pop-up kelloista tuli ajallaan ja sovitusti...."

Marketta R., hämeenlinna (17.10.2014)

"...Yhteydenoton jälkeen kaikki tapahtui erinomaisen nopeasti. Keskeistä oli nopea toiminta sekä meidän tarpeidemme ymmärtäminen (budjetti ja kiire) ja tuotteet toimitettiin sovitusti. Tilatut tuotteet vastasivat odotuksia. Lisäplussa sähköpostitse toimitettavasta laskusta, sillä laskumme maksetaan Ranskasta ja näin saan laskun nopeasti eteenpäin. Kokonaisarvosana tälle kaupalle täysi 10...."

Raisa P., espoo (13.10.2014)

 

 
Blogipoimintoja
väliviiva

Kaasupoltin ja Crème brûlée, mihin muuhun sitä muka tarvitaan?


Kaasupoltin ja Crème brûlée mihin muuhun sitä muka tarvitaan? Näin alkoi viesti jonka Merxteamin Sini lähetti minulle muutama päivä sitten. Merxtem on meidän vanha toimittaja jolla on kaksi toimialaa: liikelahjat ja keittiötuotteet. Olen innokas amatöörikokki, ja kun...

Lue lisää >Mainoslahjat lisäävät myyntiäsi kahdella tavalla


Koska toimin liikelahjojen ja mainoslahjojen maailmassa, pääsen päivittäin näkemään yllin kyllin upeasti hoidettuja brändejä. Se että hyvin hoidettu brändi on merkittävä tekijä yrityksen menestymisessä on yleisesti tunnettu. Asiaa mitataan jatkuvasti ja tulokset ovat...

Lue lisää >Miten valitsin yrityksen joululahjat viime vuonna


Joululahjan ostaminen pomolle tai niiden antaminen yhteistyökumppaneille ja työntekijöille on joidenkin tutkimusten mukaan toiseksi stressaavin lahjavalinta ? heti anopille lahjan ostamisen jälkeen. Tämä ei liene mikään ihme, sillä yrityslahjat voivat tuntua...

Lue lisää >
 

Liikealahjaideoita eri käyttötarkoituksiin

väliviiva

Uudet liikelahjat

väliviiva
Tarjoilijan veitsi Allegro (2 askelta), viininpunainen liikelahja painatuksellaAclima WarmW. Hoodsweat.Wms Mu/pu liikelahja painatuksellaMonikäyttöinen ulkopäähine, punainen liikelahja painatuksellaHuuliharppu, sininen liikelahja painatuksellaMorakniv Fishing Comfort Scaler 150 pin liikelahja painatuksella
Tarjoilijan v...
Arvio: 5.69 €/kpl
Aclima WarmW....
Arvio: 73.06 €/kpl
Monikäyttöine...
Arvio: 4.45 €/kpl
Huuliharppu, ...
Arvio: 3.64 €/kpl
Morakniv Fish...
Arvio: 26.46 €/kpl

Viimeksi selatut tuotteet
väliviiva
väliviiva